Cabins in heart of Central Finland

Cabins in heart of Central Finland

Our cabins are located in the heart of rugged central Finnish sceneries. Lake Päijänne and other lakes, the diversity of nature and good services create best basis to your holiday.
Lot of activities near you

Lot of activities near you

This area serves attractions to the whole family both on winter and summertime. On wintertime you have a possibility of snowmobiling and skiing on tracks which are well taken care of.
Good location near towns

Good location near towns

Our cottages locates in the middle of Finland. The distance to Jyväskylä is 72 km, to Lahti 100 km, to Heinola 60 km and to Jämsä about 90 km. In Joutsa center you have good services in your use but if you want to do some shoppings in town those are very near. Ofcourse in Joutsa centre there is good services in your use.

Tervetuloa Rutasen Lomamökeille!

Rutasen Lomamökit sijaitsevat jylhien keskisuomalaisten maisemien sydämessä, missä Päijänne ja muut vedet sekä ympäristön monipuolinen luonto ja palvelut antavat lomallesi parhaat lähtökohdat.

Luonto on lähellä ja hirvien tai muiden metsän eläinten tapaaminen mökkitiellä ei ole suurikaan ihme! Täällä sinulla on mahdollisuus rentoutua ja nauttia luonnon kauneudesta kaukana valtateiden ja kaupungin hälinästä. Pikkulampien rannoilla voit kuunnella hiljaisuutta.

Alue tarjoaa tekemistä koko perheelle niin kesällä kuin talvella. Talvella Sinulla on mahdollisuus moottorikelkkailuun ja hiihtämiseen hyvin hoidetuilla laduilla.

Alueemme vaihtelevat maaanpinnan muodot tarjoavat lapsille ja lapsenmielisille oivat pulkkamäet. Sadan kilometrin säteellä mökeistämme on käytössäsi viisi erilaista laskettelurinnettä. Lähin rinne on noin 30 km päässä! Talven suosikkiharrastuksiin kuuluu myös avantouiminen.

Kesäisin läheiset metsät houkuttelevat marjastamaan tai muuten vain samoilemaan monille kauniille luontoreiteille. Vieraile vaikkapa Leivonmäen Kansallispuistossa, joka sijaitsee kivenheiton päässä mökeistämme. Vesistö tarjoaa mahdollisuuden veneilyyn, uimiseen ja kalastukseen. Alueemme suot antavat voimaa vaikkapa turvehoitojen muodossa.

Tule rentoutumaan ja nauttimaan elämyksistä kauniiseen järvi-Suomeen!
Tee lomastasi loman arvoinen!